La Nostra Historia

Desde 1918

La vinculació al món del piano de la família Aymerich comença al llunyà 1918. Antonio Aymerich Tort de tan sols 18 anys, per mediació d'una tiet seu, entra a treballar a la fàbrica Chassaigne Freres de Barcelona, on aquest familiar ja treballava com oficial de primera com envernissador de pianos.

En poc temps va ascendir a la categoria d'oficial de primera, treballant al costat del Sr Camilo Chasseigne, que era el propietari i el “finisseur” que s'encarregava de la entonació i l'afinació  final. Després va treballar en la fàbrica F. Pages (Pianos Orpheus i Sinfonic) i en un taller propi de fabricació de pianos al carrer Montcada. A partir dels anys 40 serà l'encarregat de piano de la prestigiosa firma de pianos R.Maristany.

Mantenint desde els anys 40 un taller propi i l´afinació de pianos a particulars, escoles de música i conservatoris

Taller on el seu fill Jordi Aymerich Sauri a la dècada de 1950 va començar de la mà del seu pare la formació com afinador i tècnic reparador de pianos. Al final d'aquests anys 50 Jordi Aymerich va estar d'encarregat de la venda de pianos i del seu serei tècnic de la botiga "El club del Disco" de Barcelona, que en aquells anys tenia la distribució dels pianos Jayel que es fabricaven a Mallorca per Jaume Elias, una de les últimes fàbriques de pianos a Espanya.

El 1969, Jordi Aymerich, va obrir la seva primera botiga de pianos al carrer d´Olzinelles 57 de Barcelona

 

A principi dels anys 80 s´incorpora el seu fill, Joan Aymerich Monferrer, qui rep la formació en afinació, ajust i reparació del seu avi i del seu pare, tots dos amb una molt dilatada experiencia professional.

El 1985 es fa el trasllat de la botiga al carrer Olzinelles 61, amb una ampliació notable tant de la superficie dedicada a l´exposició com a taller.

Joan Aymerich completarà la seva formació amb l´assisténcia a cursos en fàbriques de pianos, així com cursos i seminaris oferts per Asetap ( Asociación Española de Técnicos y Afinadores de Pianos) i en Europiano (Associació Europea de Afinadors i Técnics de pianos)

Contacte

 

AYMERICH PIANOS

olzinelles 61

08014 Barcelona

Tel. 93 421 35 50

 aymerich-pianos @ aymerich-pianos.com

Horari

De dilluns a divendres de

10:30 a13:30 i de 17:00 a 20:00

dissabte de 10:30 a 13:30

dilluns mati i dissabte tarda tancat

Noticies