L´AFINACIÓ i EL SERVEI TECNIC

AYMERICH PIANOS, t´ofereix el següents serveis profesional:

AFINACIÓ.

HARMONITZACIÓ.

INSTAL.LACIO SISTEMA DIGITAL  QUIET TIME

REGULACIÓ i AJUST PERIODIC

REPARACIÓ INTEGRAL DE MECANICA i TECLAT.

 

Afinació.

Tots els pianos independentment del seu ús necessiten afinacions periòdiques cada sis mesos o un any, és l'aconsellable. Diferents causes faran necessària l'afinació. L'ús, els canvis climàtics estiu-hivern, les alteracions de temperatura i humitat per aire condicionat i calefacció, tot això afecta de manera important l'estabilitat de l'afinació.

Aymerich Pianos t'ofereix el servei d'afinació, sigui per a estudiants i particulars, escoles de música i conservatoris

 

Harmonització.

Amb l'harmonització, li donarem “carácter” al so del piano. A causa del ús de l'instrument, els martells del mecanisme pateixen desgast. Són milers de percussions a la corda d'acer, que està a una tensió molt elevada. Aquest desgast és el que corregirem amb la harmonització.

La forma, la duresa i també la textura de feltre dels martells tindran una part important en la qualitat final del piano. Amb una bona harmonització podrem treure el màxim de la qualitat que atresora i que el piano pugui expressar la màxima qualitat de so.
Instal.lacio del sistema digital Quiet Time

 

Mes imformació….

 


 

Regulació i ajustament

Els pianos tenen una mecànica molt sofisticada, milers de peces mòbils i centenars d'articulacions i palanques. De forma periòdica s'han de de regular i ajustar a les mesures específiques per al bon funcionamen del piano.

Un bon ajust i calibratge ens permet interpretar la música amb tots els matisos de resposta desitjats, assegurant el correcte funcionament de totes les parts mecàniques

 

 

Reparació.

Aymerich Pianos pot realitzar tot tipus de reparacions de pianos. Reparacions integrals de mecànica, subtitució dels caps dels martellsetcPressupost de sense compromís.

Contacte

 

AYMERICH PIANOS

olzinelles 61

08014 Barcelona

Tel. 93 421 35 50

 aymerich-pianos @ aymerich-pianos.com

Horari

De dilluns a divendres de

10:30 a13:30 i de 17:00 a 20:00

dissabte de 10:30 a 13:30

dilluns mati i dissabte tarda tancat

Noticies